Petri Minkkinen Tutkijan näkökulmia ja ehdotuksia

Vetoomus VTT, tutkija Petri Minkkisen facebook-bannia vastaan

Minkkinen on aikaisemmin saanut kaksi kolmen päivän bannia Facebookilta ja nyt naamarikirja pamautti hänelle 30 päivän bannin.

Jos olet sitä mieltä, että Facebook teki väärin puheenjohtaja Minkkistä kohtaan, kommentoi tätä viestiä ja liitä se blogi-kommenttiisi. Jos haluat, voit  myös välittää tämän viestin eteenpäin Minkkisen Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/petri.minkkinen.3

Naamarikirjan mukaan 30 päivän banni johtui N-sanan käytöstä. Ehkäpä niin, mutta olisiko se voinut liittyä ennemminkin siihen, että Petri Minkkinen on ottanut kantaa myös muun muassa seuraaviin ajankohtaisiin kysymyksiin:

 

- SUOMELLE UUSI JÄLKIKOLONIAALINEN ALUEHALLINTOMALLI

- Olisiko syytä perustaa ruotsalais-suomalainen Gripen-yhtiö?

- Mitä uudistettiin kun Pohjois-Amerikan vapaakaupasta neuvoteltiin?

- Orjien vienti suoraan Afrikasta Amerikkaan sallittiin 500 vuotta sitten

- Merkelistä, Putinista ja Nord Stream -kaasuputkista

- HELSINGIN KUNTADEMOKRATIA KAIPAA UUDISTAMISTA – KUNTAVAALIUUDISTUS VÄLTTÄMÄTÖN

- Suomen itsenäisyyden uhkaajat: Venäjä, EU ja GCM

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän pminkkin kuva
Petri Minkkinen

Tämä vetoomukseni facebook-bannin vastustamisesta näytti nousseen blogini suositummaksi kirjoitukseksi. Voisitteko ystävällisesti myös kommentoida viestiäni ja vaikka lähettää sen facebook-sivulleni. Kiitos.

Käyttäjän pminkkin kuva
Petri Minkkinen

Kannattaa ensijaisesti kommentoida tätä 30 päivän bannia koskevaa blogi-kirjoitustani, koska muuten naamakirja voi blokata viestin. Sen jälkeen voitte halutessanne välittää sen eteenpäin.

Käyttäjän pminkkin kuva
Petri Minkkinen

On tiedosssa, että niin Venäjä kuin Facebookin toimivat demokratiaa vastaan ja pyrkivät vaikuttamaan monien maiden vaaleihin. Näin saattaa olla myös P. Minkkistä vastaan asetetun 30 päivän bannin tapauksessa. Tarkistian asian eduskuntavaaleista ilmoittavasta lapusta: saan käyttää naamakirjaa vasta 11.4.2019 jälkeen. Näin ollen minua estetään kommentoimasta muun muassa eduskuntavaaleja niiden ennakkoäänestysvaiheessa. Tosin bannin taustalla saattaa olla myös kotimaisia tahoja. Näiden kotimaisten demokratian vastustajien yksi metodi ovat naamakirjan mahdollistamat ilmiannot. Seilaamme varsin vaarallisilla vesillä jos muutama ilmiantaja voi estää ihmisiä käyttämästä demokraattisia oikeuksiaan.

Toimituksen poiminnat